miercuri, 24 noiembrie 2010

SE POARTA FEMININ!


Ce-o fi anul viitor in trend? Ce se pastreaza? Ce pleaca ? Ce pot combina intre vechi si nou ? Cum ma adaptez modei ?

Anul ce se apropie cu pasi repezi, adica 2011, spun specialistii, ca se poarta scurt, cat mai scurt, raman cizmele lungi, rochiile si bluzele cu un umar dezgolit, sau chiar ambii umeri dezgoliti…Dresurile mate se inlocuiesc cu cele cu imprimeuri si culori, si luciu !!!

Stiti ce cred eu ?
Intotdeauna se va purta ce-ti vine bine ! Clasic sau trasnit, nu conteaza…sa-ti stea bine e important, sa te puna in valoare, sa fie in ton cu TINE, cu spiritul TAU, cu parul, ochii, forma corpului tau !


Si tot daca ma intrebati pe mine, consider ca stilul feminin nu se demodeaza niciodata !
Un accesoriu chic, un toc, o curba, ceva…care sa-ti puna in evidenta trasaturile feminine te va face remarcata fara sa fie nevoie de niciun alt artificiu !

In cazul meu prefer sa port intotdeauna o rochie sau o fusta...cu orice ocazie...prefer sa-mi arat picioarele, ador tocurile si pantofii simpli dar colorati, imi place dantela, iubesc matasea, ador funditele si floricelele! Sunt fan al pielii intoarse!

In acest sens al feminitatii depline, Lady B creeaza numai accesorii ce redau feminitatea si farmecul oricarei tinute ! Stilul nostru se pliaza pentru multe categorii de ’’preferinte’’.

Va asteptam la cumparaturi!

Tinute inspirate va doresc!


Xo Xo,
Lady B

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu